Klachten over Fresh Fit Vita Holland

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Fresh Fit Vita Holland zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Fresh Fit Vita Holland in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik heb nog nooit van dit bedrijf gehoord: Mempay B.V. inzake Fresh Fit Vita Holland. Totdat er plotseling een aanmaning van één of ander invorderingsbureau in de bus ligt. Gericht aan Dhr. C. Smit. Ik ben een vrouw. Er zou een... Lees meer

De eerste zending heb ik thuis door brievenbusopening gekregen en het juist bedrag van mijn rekeningnummer was afgeschreven. Daarna drie keer een bedrag afgeschreven en niets (op hetzelfde manier) thuisgekregen. De eerste en de tweede afschrijving horen bij hetzelfde kwartaal. De laatste afschrijving... Lees meer

twee keer een bedrag afgeschreven van mijn rekeningnummer. Ik heb nooit iets besteld en nooit iets thuisgekregen. Geld heb ik dus teruggeboekt. Nu na 2 aanmaningen een brief van CIB dat ik binnen 5 dagen moet betalen en anders komt de kantonrechter eraan... Lees meer

Ik had mij tijdig afgemeld. Maar toch nog vitamines ontvangen. Ik wil dit helemaal niet en op de site staat dat ik het niet terug mag sturen. Ik moet het uiteraard betalen, maar ik heb er het geld niet voor!!!! Lees meer

Ongewenst pakket

Klacht van op 10 januari 2017 over Fresh Fit Vita Holland in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Heb na ontvangst proefpakket opgezegd en ook een ontvangstmail van de opzegging ontvangen. Nu toch een pakket ontvangen en geld van mijn rekening gehaald. Mail en internetadres lijken niet meer te bestaan. Ik wil geen pakket. Heb mijn geld terug... Lees meer

abonnement

Klacht van op 22 december 2016 over Fresh Fit Vita Holland in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

ik heb steeds aangegeven dat ik alleen proefpakket wil maar nu wordt me een abonnement in mijn maag gesplitst, geld van mijn bankrek. gehaald, pakketje gestuurd. en wat ik ook doe bellen : teveel klanten, mailen :geen antwoord. nu deze... Lees meer