Klacht: toestel blijft opnieuw opstarten en wordt bloedheet.

op 19 augustus 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een samsung galaxy s6 edge. Het is een super fijne telefoon en ik ben er erg blij mee. Nu is het alleen zo dat hij constant uitvalt en vervolgens opnieuw blijft opstarten. Soms doet hij dit wel 3 uur lang. Ik kan mijn telefoon nu gewoon niet meer gebruiken en ik heb hem nog geen jaar. En naar mijn idee mag een telefoon van deze prijsklasse niet zulke mankementen vertonen en al helemaal niet na zo’n korte tijd.
Ik hoop dat u een oplossing heeft voor mij heeft.
Met vriendelijke groeten,

Gewenste Oplossing:

Als het probleem is opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marinbreedveld