Klacht: Toeslag op treinkaartje

op 15 september 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben via Spoordeelwinkel.nl een dag retour gekocht van Breda naar Zandvoort aan zee. Daarvoor moeten we na 9 uur reizen en de trein naar Amsterdam Centraal nemen en daar overstappen. In de trein horen we dat er een toeslag geldt voor deze trein. Aan boord van de trein kost dit € 10,00 p.p. De conductrice verteld ons dat we op de terugweg beter bij de automaat de toeslag kunnen betalen. Dan kost het € 2,40 !!! Het is al belachelijk dat wij voor € 20,00 p.p. een retourtje kopen en dat er dan nog een toeslag bij komt. Maar dat het zoveel scheelt terwijl we al in de trein zitten kan echt niet. Dit wordt vooraf nergens gemeld. Dan hadden we het zeker niet gedaan. Zo blijkt ons dagje Zandvoort toch nog duur uit te vallen.

Gewenste Oplossing:

Als we de betaalde toeslag van € 12,40 p. p. Retour krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 03 oktober 2016 om 07:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Gert.bosma