Klacht: Tien minuten voor sluitingstijd weggestuurd!

op 15 februari 2018 over C&A in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Stond met drie artikelen nog even rond te kijken wetend dat het bijna sluitingstijd is. Meid komt naar me toe om te vragen of ze me kan helpen want ze gaan sluiten. Ik zei ik ben zo klaar. Maar nee we gaan echt sluiten. Weetje het zeker? Ja mevrouw. Kijk is het is tien voor negen is dat normaal Om me weg te sturen. Zegt ze het is vijf voor negen. Nou niet normaal ik laat het haar gewoon zien en ze spreekt me gewoon tegen. Belachelijk ik schoot uit me slof zeg

Gewenste Oplossing:

Ze mogen er wel even op aangesproken worden en herinnerd worden aan de regels. Verder denk ik dat ik in korte tijd echt niet meer tevreden zal zijn om er weer binnen te lopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over C&A

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over C&A nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hafs