Klacht: Tickets gekocht en weer te koop gezet op viagogo.

op 04 mei 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

4 kaarten gekocht voor voor de Finale van de Europa League in Stockholm. Helaas krijgen een aantal vrienden van mij geen vrij en heb ik ze dus gelijk weer te koop gezet op viagogo en verkocht aan iemand in Nederland. De tickets zullen nu eerst naar mij toegestuurd worden en daaropvolgend moet ik ze weer naar diegene sturen? De status in UPS staat nog steeds op Bestelling verwerkt, klaar voor UPS.

Gewenste Oplossing:

Er een duidelijk antwoord word gegeven hoe dit nu exact in zijn werk gaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rg078