Klacht: Tickets Céline Dion

op 24 mei 2016 over Rang1tickets in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik heb 5 tickets besteld voor Celine Dion op maandag 20/6/2016 in Antwerpen.Dit voor 709,65 euro.
Momenteel kan ik niets geldig terugvinden. Bestaat deze organisatie nog?
Mijn ordernummer is 1824550
Alvast bedankt voor uw antwoord.

Els Van De Vyver

Gewenste Oplossing:

Tickets zijn geldig of centjes terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rang1tickets

Reactie van de melder van de klacht Els Van De Vyver

2 jaren geleden - Ik kreeg vandaag een mail van rang1teleticket.nl: Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw email. Uw bestelling staat juist in ons systeem. Er staan 5 plaatsen naast elkaar voor u gereserveerd. Wij hebben een 100% ticketgarantie. Wij leveren altijd geldige en originele tickets. U kunt hier dan ook zeker het concert mee bezoeken. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Brechtje Team Rang1Tickets.nl www.Rang1Tickets.nl Tel: 085 744 1050

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rang1tickets nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Els Van De Vyver