Klacht: Theorie-examen

op 30 juni 2021 over CBR in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter heeft al 3 keer theorie examen gedaan voor haar bromfiets. De laatste twee keer 1 fout te veel en dan weer maanden wachten voor je aan de beurt ben. ( volgens mij snapt ze de verkeersregels wel, maar is de vraagstelling te moeilijk) Hoeveel mensen slagen er? Ze heeft haar rijbewijs nodig om goedkoper te kunnen reizen naar school en werk.

Gewenste Oplossing:

Als er naar de examenstof gekeken wordt. Zodat er getoetst wordt dat je de verkeersregels weet en niet of je de puzzel van de vraagmaker snapt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cbr klacht rosa