Klacht: Thee zakjes

op 25 april 2017 over Douwe Egberts in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo Klachten .nl
Ik heb ongeveer twee maanden geleden 10 dozen theezakjes gekocht a 50 stuks . Ben nu met de derde doos bezig maar ze knappen allemaal open van boven zodra ik ze onderdompel in het water. Ik moet goed uitkijken dat ik ze niet onderdompel in het water. Want dan krijg ik losse thee in het water. Het was een aanbieding bij plus. mijn vriendin heeft ook 5 dozen van mij overgekocht en die heeft het zelfde.. Ik heb dit nog nooit eerder gehad. Ik drink al mijn hele leven thee van Pickwick. Dus ik dacht ga het wel even melden. Gr Bettie

Gewenste Oplossing:

Misschien iets ter compensatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douwe Egberts

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douwe Egberts nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hollandsnieuwe