Klachten over The Warranty Group

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over The Warranty Group zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van The Warranty Group in de categorie Verzekering

4 klachten gemeld
1.0 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

beste meneermevrouw, ik, marijke van den berg had getracht u te bereiken via u klanten site, telefonisch en via mail acount van u medewerker Conny,burgers2assurant,com. Ik kreeg geen reacties geen gehoor op u telefoon nummer en de verzonden mails naar het genoemde... Lees meer

Betaald en niets ontvangen

Klacht van op 20 januari 2017 over The Warranty Group in de categorie Verzekering

Geachte, Ik heb op de wesite thekellys.nl schoenen besteld. Ik heb deze meteen betaald. Ik heb nooit een bevestiging ontvangen van betaling, nog van bestelling.. Dit was 2 weken geleden, ik heb nnog steeds niets ontvangen. Ik heb hen gemaild maar krijg gewoon... Lees meer