Klacht: teveel betaalde premie

op 15 december 2017 over Reaal in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb zoon 9 jaar geleden met mijn ex vrouw twee maal een levensverzekering afgesloten maar omdat ik reuma RA heb en bepaalde medicijnen slik en gebruik kreeg ik te horen dat mijn premie een stuk hoger uit zou vallen heb toen gelijk gemeld dat dit niet klopte maar had geen keuze en moest dit accepteren het ging namelijk om best veel geld de twee verzekeringen waren bij elkaar zoon 235,99 euro inmiddels ben ik nu gescheiden en de hypotheek wordt overgezet naar mij en me huidige partner en ik moet een nieuwe levensverzekering afsluiten en wat blijkt tot mijn grote verbazing en heb nog steeds de zelfde medicijnen en heb nog steeds reuma RA dat ik nu maar een premie moet betalen van 87,16 euro dat is een verschil van maar liefst 148.83 per maand en tel dat eens over 8 jaar 14.287.68 euro naar mijn mening te veel in rekening gebracht vind dit eigenlijk te gek voor woorden en vind dit zelf een vorm van discriminatie

Gewenste Oplossing:

een goede uit leg en minimaal de helft van het bedrag terug op mijn rekening

Alle klachten die gemeld zijn door jhka janssen