Klacht: teveel betaald

op 08 oktober 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 3 tickets voor Jacob saturius gekocht voor 237 euro en is normaal 29 euro x 3pers en zijn nu niet zeker dat we de tickets hebben !!! hoe kunnen jullie helpen ?? hebben met mastercard betaald.willen dit annuleren want nu kunnen we zelfs geen upgrade doen voor meet en greet want dit kan enkel via officiele site blijkt nu. kunnen jullie aub helpen het zijn 3 meisjes van 12 die echt graag gaan met een meet en greet

Gewenste Oplossing:

als mijn tickets geanulleerd zijn en het niet van mijn mastercard gaat. dit is zoveel teveel en was eerste keer dat ik dit bestelde.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sophiemelotte