Klacht: Teveel afgeschreven saldo

op 25 mei 2016 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon reist op saldo met de bus. De syntus presteert het om 15.93 euro af te schrijven tussen 2 haltes. (Check-in en check-uit). Terwijl mijn zoon daar niet uitstapt hij gaat naar station Almelo om de trein te nemen. Heb mijn beklag gedaan hij syntus, ze geven aan dat het een terechte klacht is, dat het gps-systeem niet goed heeft gewerkt. Heb op verzoek mijn rekeningnummer doorgegeven (iban) voor terugbetaling teveel betaald saldo. E.e.a. was op 13 april. Tot op heden geen cent ontvangen. Ook niet na herhaaldelijk aan de bel trekken.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik 15.93 euro teruggestort zie op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chrissie23