Klacht: Teruggave geld voor 2 tickets

op 09 juni 2021 over Opodo in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In januari 2020 hebben mijn man en ik een ticket geboekt van Mombasa naar Amsterdam. Tickets werden gewijzigd en later geannuleerd. We hebben het verzoek ingediend om het geld (1747,32 p.p.) terug te betalen maar nu, bijna een jaar later, horen we niets van opodo en zijn ze onbereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Wij zijn pas tevreden wanneer we het geld op onze rekening terug gestort krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Opodo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Opodo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Muziekdoos50