Klacht: Terugbetaling ivm annulering Corona

op 25 mei 2020 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

12x een error in het formulier. Nu uiteindelijk wel in kunnen vullen maar krijg een melding a previous application has already been submitted for this booking. Ik heb geen idee of verzoek terugbetaling bij ryanair juist is binnengekomen of überhaupt is binnengekomen. Je krijgt nl geen bevestiging. We zouden met 6 personen naar portugal gaan, 4 juni, ivm corona is deze geannuleerd door ryanair.

Gewenste Oplossing:

Als ik weet of mijn verzoek voor terugbetaling is geregeld en bevestigd. En wellicht een indicatie wanneer we dan het geld terug kunnen verwachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karin_69