Klacht: Terug betaling ongewenst 3tubbe van elke soort gekregen

op 12 januari 2014 over Health-C-P in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik had een proef pakket besteld van iris en A+ creme moest daar 4euro verzendkosten voor betalen met visa kaart. Krijg ik 3weken later 3tubbe van elke creme in mijn bus met een brief er bij dat het ene 165euro en het andere 162euro kost en dit van de visa betaald word dat kan toch zo maar niet dacht ik ja dus wel he want heb deze week uittreksel gekregen en de beide bedragen zijn eraf dat mag en kan zo maar toch niet wel? Ik ga morgen het pakket (aangetekend verzenden) mvg myriam goderie

Gewenste Oplossing:

Ik had graag mijn geld terug gekregen ik wil de produkten niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Health-C-P

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Health-C-P nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door myriam goderie