Klacht: Terug bel verzoek

op 05 mei 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had op 3 mei 2016 naar tele 2 gebeld met het verzoek of een medewerkster ( Kristel) mij kon terug bellen NAV een email die ze mij had gestuurd over een vergoeding die ik had aangevraagd er werd Mij gezegd dat dit NIET mogelijk was omdat mijn vraag ook Door een andere medewerker kon worden opgelost…
Ik had aangegeven in mijn vergoeding aanvraag dat Ik bij vragen gebeld wilde worden omdat er waarschijnlijk niet een opzegging NIET goed is verwerkt en ook omdat Kristel mij op 3 mei dit via de telefoon adviseerde omdat wat Ik teveel had betaald terecht terug kon krijgen of was dit een leugen van medewerkster Kristel van tele 2..Ik had haar immers al op de hoogte gesteld over vergoeding aanvraag…BEL MIJ TELE 2 AUB…Want U heeft een fout gemaakt en NIET Ik Door mij eerst telefonisch op 3 mei blij te maken en het daarna schriftelijk af te wijzen…
Kristel van Tele 2 nogmaals VERZOEK Ik mij terug te bellen..Mijn telefoonnummer staat in mijn vergoeding verzoek….Of kan Tele 2 weer niet aan mijn verzoek voldoen…..

Mvrgr..
B.J G….
Uit B…

Gewenste Oplossing:

Wanneer Tele 2 Mijn verzoek en mijn teveel betaalde zal honoreren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bernard- Ju