Klacht: tenaamstelling vermelding telefoongids niet gewijzigd

op 16 september 2016 over Telefoongids in de categorie Uitgever

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In februari en augustus jl heb ik via mijnnummervermelding.nl de tenaamstelling voor de telefoongids veranderd van ‘Fred en Margriet Weststeijn’ naar M. Weststeijn. ik heb hiervan per mail een bevestiging ontvangen. Nu heb ik mezelf opgezocht op detelefoongids.nl, en tot mijn verbazing staat er nog steeds ‘Fred en Margriet Weststeijn’. Ook in de nieuwe telefoongids staat dit laatste nog vermeld. Nu is mijn man overleden, dus vind ik dit erg confronterend!! Graag z.s.m. wijzigen!!
Bovendien vind ik het niet logisch dat er geen telefoonnummer is om de telefoongids te bellen! en dat dit heel wat omwegen kost, via de KPN waarnaar wordt verwezen op uw site, maar dit niet op kan lossen, om hier uit te komen.

Gewenste Oplossing:

de naamswijziging moet worden doorgevoerd, z.s.m.!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Telefoongids over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Telefoongids in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door M Weststeijn