Klacht: ten onrechte geld van je rekening

op 04 juli 2012 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is bij mij ten onrechte 5 jaar lang geld van mijn rekening afgehaald door de vriendenloterij.Heb daar een jaar geleden over gebeld,ze zouden het uit gaan zoeken.Een jaar later hoor ik nog niks.Ze zetten het wel met één druk op de knop stop,maar daar is ook alles mee gezegt.Zij zagen wel al gelijk dat het niet goed zat en dat de rekening van ééne mevr VEASEN was.Ik maar denken ik krijg het geld toch wel terug want ik ben tenslotten geen lid en heb daar ook geen toestemming voor gegeven.Maar wat is nou het geval,je kan dit alleen in het eerste jaar terug vorderen, weg al mijn geld dit is toch niet te geloven!!!!
Bedankt MEVR VEASEN voor het verkeert invullen van je bankrekening!!!!
Bedankt vriendenloterij, ik had hier mooi van op vakantie kunnen gaan,dit is zo walgelijk.

Gewenste Oplossing:

Zij kunnen zo zien om hoeveel geld het gaat,en dit is veel.Hun hebben dit onterechte ontvangen en moeten dit gewoon terug storten.
DIT IS DE ENIGEN TERECHTEN OPLOSSING

Alle klachten die gemeld zijn door schipper2011