Klacht: Telefuture en andere ongewenste sms berichten

op 13 januari 2014 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondanks dat ik na een eerder opgeven van blokkades blijf ik bestookt met ongewenste sms berichten die mij deze maand meer dan 100 euro . Ik baal ervan dat tmibile mij met deze kosten blijft bestoken. Hoop dat zij deze zulken vergoeden en nu wel de blokkades blijft aanhouden want op deze wijze is mijn vertrouwen inbreng mobile weg en zal ik over moeten stappen. Chanitah@hotmail.com

Gewenste Oplossing:

Als vanaf nu alle commerciële sms diensten worden geblokkeerd en de extra kosten voor de ongevraagde sms diensten van januari 2014 dus ruim 100 euro wordt vergoed .

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chanitah1971