Klacht: Telefoonhoes werkt niet naar behoren

op 03 september 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste samsung,

Ik ben al jaren een tevreden samsung gebruiker en dus ook toen ik besloot afgelopen maart de nieuwe samsung galaxy s7 edge te bestellen en op jullie aanraden, via de reclame ervoor, heb ik besloten om wat extra geld uit te geven voor een full-body case want ik wil natuurlijk niet dat er iets zou gebeuren met mijn prachtige telefoon!

Tot mijn grote teleurstelling is vandaag helaas gebleken dat ook de full-body hoes niet de beloofde bescherming geeft. Mijn telefoon is uit het hoesje gevallen en heeft daardoor een barst opgelopen.. je snapt mijn verontwaardiging. Vandaar deze klacht.
Ik hoop dat u snel iets voor mij kan betekenen.

Gewenste Oplossing:

Als de klacht wordt verholpen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Caroline Venema