Klacht: telefoon voor 4e keer op voor garantie

op 11 mei 2016 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb inmiddels voor de 4e keer mijn telefoon ter garantie aangeboden bij telfort, hierbij heb ik geen factuur meer aangezien deze verloren is gegaan in het vorige reparatieproces. Wettelijk gezien had ik deze reparatie mogen weigeren, aangezien na 3 keer ik recht heb op een ander toestel vanwege een ondeugdelijk product.

nu kreeg ik echter reactie dat ik maar moest betalen voor de reparatie omdat ze per slot van rekening zelf de factuur kwijt zijn geraakt. inmiddels alle moed verloren zelf maar een toestel gekocht.

Gewenste Oplossing:

ik geef Telfort nog 1,5 week de tijd om dit probleem op te lossen en excuses te maken, ik wil mijn geld terug, geen ander toestel meer, anders zet ik mijn advocaat erop om mijn contract te ontbinden en mijn aankoop nietig te verklaren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joost Verheij