Klacht: Telefoon over verhit

op 27 juni 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 27/6 /2017 deed mijn iPhone S5, t niet meer. Even later was de telefoon heel heet. Ik heb hem even in de koelkast gelegd daarna deed de telefoon t nog steeds niet. Ik heb hem even weggelegd na een uur was de telefoon weer kokend heet ik was bang dat er brand zou ontstaan. Ik kon niemand bellen want de telefoon was uit. Heeft u een oplossing . Ik vertrouw dit toestel niet meer. In afwachting van uw reactie. Anke meijler Mijn email is meijl818@planet.nl

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als u mij tegemoet komt met een ander toestel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door konijn12