Klacht: telefoon levering

op 07 juli 2017 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik zou al vanaf 3-07-2017 mijn toestel ontvangen. dagelijks krijg ik te horen dat et nog steeds niet op voorraad is. uiteindelijk zou ik hem op zaterdag 08-07-2017 ontvangen. Nu kreeg ik weer een mail dat mijn toestel misschien op 10-.7-2017 komt. dit gaat nergens meer over. ik heb dit nog nooit mee gemaakt. wat slecht.

Gewenste Oplossing:

als ik per direct mijn toestel ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kimberly hoffmann