Klacht: telefoon kapot

op 03 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Sinds een paar weken heb ik een Samsung s7edge aankocht met veel plezier. ik heb de telefoon een tijdje zonder problemen kunnen gebruiken. Tot vandaag heb ik de telefoon opgeladen. Toen ik me beschermhoesje dicht deed klapte mijn scherm kapot waardoor allerlei scheurtjes in zitten. Ook voelde de telefoon na het opladen heel erg warm aan.
Ik durfde de telefoon niet meer e gebruiken. Ik vraag nu graag naar een oplossing. Met vriendelijke groet mw H. Beia

Gewenste Oplossing:

Wanneer er een oplossing komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HalimaBeia