Klacht: Telefonische benadering

op 31 juli 2017 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na diverse keren duidelijk aangegeven te hebben dat ik niet mee wilde spelen in de vriendenloterij toch nog steeds op een dwingende manier benaderd mee te spelen. Dit aan een andere persoon gemeld die echter binnen een minuut op dezelfde wijze mij tot deelname wilde dwingen. Ik vind dit geen prettige manier van zaken doen.

Gewenste Oplossing:

Als mensen genoegen nemen met een duidelijk nee en je niet in posities gaan dwingen waar je niet wilt zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mvdijk