Klacht: Telefonisch niet bereikbaar. Bestelling niet aangekomen mails onbeantwoord

op 06 juli 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb diverse mails gestuurd over een foutieve factuur, nu is er ook een bestelling niet aangekomen. Mijn mails blijven onbeantwoord en Zalando is telefonisch niet bereikbaar. Zijn ze failliet? Wat is er aan de hand?

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn bestelling aankomt en mijn mails beantwoord worden, de factuur gecorrigeerd wordt en als ik hierover netjes gebeld word in plaats van dat ik zelf tientallen vruchteloze pogingen moet doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ontevreden klant 11.000