Klacht: Telefonisch melden klacht. Betaal hoofdprijs

Perretje op 16 november 2022 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn onlinebestelling koffiebonen waren 2 zakken kapotgescheurd. Telefonisc klacht gedaan. Enorme wachttijd. Niet wetende dat de teller doorloopt. Krijg net melding van kpn. Ruim 20 euro moet ik extra betalen voor dit telefoongesprek. Ik heb de 2 zakken retour gekregen op mijn rekening. Maar de telefoonrekening niet. Heb dit ook niet kunnen melden ivm lange wachttijden weer een hoge telefoon rekening betalen. Ik vind dit geen service van kruidvat. Pas dus op met 1843 nummer

Gewenste Oplossing:

Mijn telefoonkosten vergoeden. Desnoods in waardebonnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Perretje