Klacht: telefonisch benaderd

op 05 mei 2017 over Hotel Piccolo in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

werd telefonisch benaderd door een dame met de vermelding dat ik een reis had gewonnen naar Dubai en heel veel tralala waar ik de helft niet van heb gesnapt en ik ging een zending ontvangen die ik indien ik wenste nog kon annuleren veel gezever conclusie geen zending ontvangen maar wel €75,00 van mijn rekening gehaald ze wisten zelfs mijn rekeningnr ik wens deze som terug te krijgen zonder al te veel tamtam het zijn gewoon dikke oplichters
Chantal Pardon

Gewenste Oplossing:

wens heel graag mijn geld terug te krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotel Piccolo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotel Piccolo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chantal Pardon