Klacht: telefonisch benaderd

op 26 april 2017 over Hotel Piccolo in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd gebeld met een aanbod van hotel wat ik na ontvangst kon annuleren of accepteren.De dame in kwestie brabbelde zo snel dat je er geen hout van snapte, maar alles was legitiem!! Er zou binnen 2 weken een envelop komen en enkele dagen later een afschrijving gedaan worden van 75 euro. Nu 6 weken later is de afschrijving gedaan maar ik heb nog geen envelop ontvangen.
Dus meteen de betaling gestorneerd!!

Gewenste Oplossing:

Als bedrag terug op mijn rekening staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotel Piccolo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotel Piccolo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MaSmits