Klacht: Tele2 betaald restitutiebedrag niet uit en komt afspraken niet na

op 06 juli 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ja hoor, tele2 is een prima provider als je verder niets met ze te maken hoeft te hebben. Zodra je contact met ze probeert te krijgen moet je over een behoorlijke portie geduld beschikken; de wachttijden bij de klantenservice zijn waanzinnig. En als je dan eindelijk iemand te pakken hebt van de financiële administratie, kan deze 9 van de 10 keer niets voor jou betekenen want ja…. het systeem hè? Belachelijk! Ondanks dat mijn opzegging al een maand bij hen bekend was, kon het restitutiebedrag niet worden verrekend met de eindfactuur want ja…. het systeem hè?
Dit bedrag zou een maand (!!) later alsnog worden overgemaakt.
Helaas.. een maand later nog niets terug van Tele2. Dit keer vertelde een medewerkster mij dat de verrekening niet was klaargezet voor verwerking dus ik moest nog maar even een maand wachten want ja…. het systeem hè?
Omdat ik dit zo belachelijk vond, via Facebook het nog maar eens geprobeerd. Welgeteld met 3 mensen blijkbaar geappt met als toezegging dat het bedrag binnen een week zou worden gestort.
Helaas… wederom niets op mijn rekening. Ik vraag me wel af of er uberhaupt nog capabele mensen werken daar maar voor mij nooit Tele2 weer. Wat een slecht bedrijf zeg!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik MIJN geld eindelijk eens terugkrijg want ik sta op het punt van storneren!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Reactie van de melder van de klacht Hel1ah

1 jaar geleden - En nu heeft er iemand zogenaamd een dubbelcheck gedaan waaruit blijkt dat er niet eerder dan de 15 betaald gaat worden... Stelletje onprofessionele prutsers... kansloos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hel1ah