Klachten over TEK TV SHop

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over TEK TV SHop in de categorie Omroepen. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van TEK TV SHop in de categorie Omroepen

0 klachten gemeld
2.4 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

geld verzending niet teruggekregen

Klacht van op 16 februari 2017 over TEK TV SHop in de categorie Omroepen

produkt onmiddelijk teruggestuurd omdat het niet voldeed , en bij het bestellen heeft men gezegd dat de verzendingskosten zouden terugbetaald worden , dit was echter niet waar , ik moest op de post al 7 ,70 euro betalen en ipv... Lees meer

Levering en terugzendgarantie

Klacht van op 22 april 2016 over TEK TV SHop in de categorie Omroepen

in februari bestelde ik het product SLIM ABS, ik wachtte weken tot de levering. Tot plots een doosje bij mijn gebuurs (ouders gevonden werd met het product) Mijn vrouw vertelde mij dat ze dit vroeger ook gekocht had en dit... Lees meer

product niet ontvangen

Klacht van op 04 maart 2016 over TEK TV SHop in de categorie Omroepen

ik bestelde een krassen verwijderen een smartpen dus,wel betaald met mijn visakaart en bedrag ingehouden . echter nooit ontvangen,moet ik nu rekening houden met oplichting en klacht indienen bij de onderzoeksrechter of betreft dit een vergissing. graag uw antwoord aub mvg... Lees meer

ik heb het art. velform lizz besteld en ontvangen. Het bedrag was reeds van mijn rekening gegaan. Daar ik niet tevreden was van het artikel heb ik het teruggestuurd , reeds de volgende dag. Na kontrole van mijn rekening is dit... Lees meer

Andere schoenen geleverd en andere maat..

Klacht van op 07 september 2013 over TEK TV SHop in de categorie Omroepen

Witte perfect steps besteld volgens site voorradig. Na 4 weken worde geleverd.. Zwarte schoen van ander merk. Gebeld en gemaild. antwoord. Men mag volgens de voorwaarden een gelijkwaardig product sturen.. Anders moest ik ze terugsturen en formulier bijvoegen. Dan zou geld teruggestuurd... Lees meer