Klachten over TEK TV SHop

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over TEK TV SHop in de categorie Omroepen. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van TEK TV SHop in de categorie Omroepen

1 klachten gemeld

Tijdslijn

product niet ontvangen

Klacht van op 04 maart 2016 over TEK TV SHop in de categorie Omroepen

ik bestelde een krassen verwijderen een smartpen dus,wel betaald met mijn visakaart en bedrag ingehouden . echter nooit ontvangen,moet ik nu rekening houden met oplichting en klacht indienen bij de onderzoeksrechter of betreft dit een vergissing. graag uw antwoord aub mvg... Lees meer

ik heb het art. velform lizz besteld en ontvangen. Het bedrag was reeds van mijn rekening gegaan. Daar ik niet tevreden was van het artikel heb ik het teruggestuurd , reeds de volgende dag. Na kontrole van mijn rekening is dit... Lees meer