Klachten over TEK TV SHop

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over TEK TV SHop in de categorie Omroepen. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van TEK TV SHop in de categorie Omroepen

2 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Geen geld retour

Klacht van op 17 mei 2019 over TEK TV SHop in de categorie Omroepen

Ik heb een total Abs besteld met extra garantie (tot 30 dagen retour, zonder kosten) Het is inmiddels een maand geleden dat ik het keurig aangetekend retour heb gestuurd, maar tot op heden nog geen geld terug gekregen. Als ik wat... Lees meer

product niet ontvangen

Klacht van op 04 maart 2016 over TEK TV SHop in de categorie Omroepen

ik bestelde een krassen verwijderen een smartpen dus,wel betaald met mijn visakaart en bedrag ingehouden . echter nooit ontvangen,moet ik nu rekening houden met oplichting en klacht indienen bij de onderzoeksrechter of betreft dit een vergissing. graag uw antwoord aub mvg... Lees meer