Klacht: Tegenvallende bestelling

op 11 oktober 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had bij croupon n verassings paket ( de luxe) besteld.t zag er erg interessant uit, maar t was echt helemaal niks..er zat werkelijk waar niets in van de foto op de site.t was dus te mooi om waar te zijn..

Gewenste Oplossing:

Nou als dit word opgelost door op zn minst eerlijk te zijn op de site ,want ik kan me niet voorstellen dat mensen hier blij van worden.ik vond t n schande.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Reactie van de melder van de klacht Sandra van heugten

1 jaar geleden - In t pakket zat 1 plastic sponsje ,1 plastic malletje om n wenkbrauw te tekenen,wat echt nergens op slaat en n lipstick die uit 2015 kwam en uitgedroogd was.( weet dit om dat ik er zo 1 voor 3€ bij de action heb gekocht) weet niet wat de de luxe is van dit pakte.

Reactie van de melder van de klacht Sandra van heugten

1 jaar geleden - In t pakket zat 1 plastic sponsje ,1 plastic malletje om n wenkbrauw te tekenen,wat echt nergens op slaat en n lipstick die uit 2015 kwam en uitgedroogd was.( weet dit om dat ik er zo 1 voor 3€ bij de action heb gekocht) weet niet wat de de luxe is van dit pakte.kon helaas de fotoo ervan niet oploaden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sandra van heugten