Klacht: te zout product

op 11 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 10 augustus jl. kocht mijn vrouw wiener schnitzels gepaneerd bij A.H. te Klundert. Na het braden van het genoemde bleek dat deze schnitzels veel te zout waren. De schnitzels waren gesneden van filet. Ik verzoek u deze klacht te onderzoeken en wat minder zout toe te voegen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als men bij dit product minder zout gebruikt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.F. van der Wel