Klacht: Te weinig zit plekken in de schoolbussen

op 15 februari 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil een klacht indienen:
Ik ga met de schoolbus 646/647, elke middag rond 1400 uur moeten wij duwen om een plekje te krijgen in de bussen omdat er te veel mensen uit zijn en er maar 1 harmonicabus komt. Ik zou jullie graag adviseren om er nog 1 te laten komen aangezien er vandaag politie bij moest komen. Ik vind dit niet kunnen als ik een heel duur abonnement heb voor deze schoollijn en niet eens elke middag kan zitten. Hartelijk dank en hoop dat hier gauw wat aan gedaan wordt want dit is niet de eerste keer dat wij klachten indienen of jullie een mailtje sturen. Dank

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er een extra bus komt zodat iedereen kan zitten. Zodat wij niet hoeven te duwen voor een plekje.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Madelon Boele