Klacht: Te weinig shag in de pot

op 15 juli 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik had een pot shag gehaald bij het tank station, pot van 80 gram en kost 13,90. Omdat ik nog een beetje shag in een pot had, heb ik de gekochte pot shag de dag erna pas open gemaakt.. En toen zat er maar voor de helft shag in, ik ermee terug naar het tank station maar omdat ik geen bonnetje had kreeg ik niks terug of een nieuwe pot. Ik ben beetje telleurgesteld en ik heb dit nog nooit mee gemaakt, ivm financiële situatie is het ook niet mogelijk om weer een nieuwe pot aan te schaffen want met die pot shag wat ik heb gekocht doe ik bijna 3/4weken mee.

Groetjes Priscilla eggels

Gewenste Oplossing:

Geld terug of op zijn minst een nieuwe pot, nogmaals heb dit nog nooit mee gemaakt maar dit foutje kan wel eens voorkomen, maar dan verwacht ik wel goede hulpverlening terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Prisje18