Klacht: Te vroeg wegrijden

op 04 april 2013 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanaf april 2013 is het nieuwe spoor in Nijverdal geopend. De trein komt vanuit Zwolle om 19 over of 49 voor aan. Vanuit Nijverdal pak ik de bus richting Rijssen. Het vervelende is dat de bus ook om 19 of 49 vertrekt. Hierdoor heb ik geen aansluiting op de bus en moet ik een halfuur wachten. Daarnaast is mij de vorige drie keer opgevallen dat de bus weg rijdt zonder passagiers.

Gewenste Oplossing:

Dat de bus 5 minuten later vertrekt richting Rijssen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A-F