Klacht: Te vroeg vertrekken

op 18 juli 2019 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte lezer,
Het valt mij op dat bus 300 (in het bijzonder traject graan voor visch – Haarlem centrum verwulft) ’s morgens vaak eerder vertrekt dan staat aangegeven op het bord dan wel op 9292.nl. Mogelijk staan de vertrektijden niet goed weergegeven, maar naar mijn idee vertrekken de bussen gewoon eerder. Ik maak vrijwel dagelijks bovengenoemde reis en merk tot mijn irritatie dagelijks op dat de bussen niet op gezette tijden rijden. Het zou erg fijn zijn als hier wat aan kon worden gedaan..

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden indien de bussen rijden op de aangegeven vertrektijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bus 300