Klacht: te vroeg/ niet verschijnen van de bus

op 28 februari 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zo’n 2x per week vertrek ik vanuit Hoevelaken met de bus van 8 over 8 richting Amersfoort. Elke keer zorg ik ervoor dat ik ruim 5 minuten voor het vertrek moment klaar zit. Toch was het ook vanmorgen weer raak. Geen bus.
En de volgende reed weer keurig om 8 over half 9.

Ik begrijp niet hoe dit zo vaak kan.

Daarnaast wil ik ook graag kwijt dat de affiches ‘wachten tot de bus stilstaat met opstaan’ bij de buschauffeur van 8 over 8 geen nut heeft. Als je niet al klaarstaat bij de deur, dan rijdt ie gewoon de halte voorbij. Medepassagiers die zeggen; ‘meneer ze moesten er hier uit’ krijgen een snauw.

Gewenste Oplossing:

Als de bus gewoon volgens dienstregeling rijdt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RozaRozie