Klacht: te vroeg en wegrijden

op 11 mei 2016 over HTM in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wou gister op de tram stappe tram 2 van bruiningsingenhoeslaan naar leidschenhage kwam de tram 5min te vroeg ik rende erheen sprong voor de tram chafeur stopte ik wou naar de deur lopen en hij rijd gewoon weg tram nummer was 5019b de tram moest om 00:15 vetrekken kwam om 00:10 hoop graag wat te horen en dat het in het vervolg niet gebeurt met vriendelijken groetjes lesley

Gewenste Oplossing:

als de tram optijd er is 1min te vroeg is niet erg mar 5wel vind ik en dat de persoon respect heeft en niet gewoon wegrijd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HTM

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HTM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door leen070