Klacht: Te vroeg

op 21 februari 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Syntus,
Naast alle keren dat jullie te laat komen begrijp ik dat het voor jullie misschien een keer fijn is om te vroeg te zijn. Echter ben ik daar niet zo blij mee. Op woensdag 21 februari zou mijn bus richting Amersfoort om 12.25 vertrekken. Om 12.22 stond ik bij mijn halte, maar de bus kwam niet opdagen. Toen ik op de 9292ov app keek bleek dat de bus al om 12.21 was geweest. Het zou fijn zijn als de bus te vroeg is gewoon bij de halte wacht totdat hij wel mag vertrekken. Hierdoor zou ik niet mijn aansluiting met de trein hoeven te missen en een uur later bij mijn aankomst arriveren.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bus te vroeg is hij wacht op de vetrokken tijd die op het bord en app is aangegeven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HesterKoelewijn