Klacht: Te vroeg

op 10 juli 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 17:07 zou de bus aankomen/vertrekken bij de bushalte Blauwe brug in Heemstede. Ik loop vanuit mijn werk naar de bushalte. Om 17:03 zie ik terwijl ik in de straat loop de bus voorbij rijden. Ik vind dit niet kunnen, stel er zit 1 minuut tussen kan ik dit begrijpen. Maar je hoort te wachten bij de bushalte tot dat de juiste vertrek tijd is verstreken. Nu moet ik een half uur wachten. Ik vind dit geen stijl.

Gewenste Oplossing:

Zodra de buschauffeur gewoon bij de halte wacht op zijn vertrektijd als er veel tijd tussen zit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste DesiG, Wat balen dat de bus voorbijreed. Over welke lijn gaat het en wat was je uitstaphalte? Met vriendelijke groet, ^WB Arriva Webcareteam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 25 juli 2017 om 08:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste DesiG,

Helaas hebben we tot op heden nog niet de benodigde informatie van jou ontvangen om de klacht door te kunnen sturen naar de regio. Daarom wordt de klacht afgesloten.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door DesiG