Klacht: Te veel in rekening gebracht door Firefly

op 26 september 2016 over Firefly autoverhuur in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik een reservering gemaakt via Autoeurope en betaalde aan hun 117,39 en volgens hun voucher was daarmee alles betaald in Madrid werd ik door uw employee verplicht nog eens 279 euro te betalen anders kreeg ik de auto niet mee. Het is voor mij een volkomen absurde manier van zaken doen .

Gewenste Oplossing:

Als een groot gedeelte van het betaalde bedrag terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Firefly autoverhuur

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Firefly autoverhuur nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jwboogers@hetnet.nl