Klacht: te veel betaald

op 02 februari 2012 over Fietsenwinkel in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben 16 jaar, en had met de fietsenmaker een prijs van 80 tot 100 euro afgesproken voor een beurt. toen de fiets gemaakt was bracht de fietsenmaker 175 op de rekening aan, uit onwetendheid wat ik moest doen heb ik het maar betaald, maar geen handtekeningen of dergelijke gezet. toen ik thuis was en de bon nog even goed bekeek zag ik dat de fietsenmaker alleen al 85 euro in rekening bracht voor het arbeidloon. dat kan toch niet, dat was niet de afspraak..

Gewenste Oplossing:

het te veel betaalde geld wil ik terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Fietsenwinkel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Fietsenwinkel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Fietsenwinkel

Heeft op 03 september 2018 om 13:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door markie215