Klacht: te veel berekende afgedwongen extra verzekering moeten betalen geen restitutie ontvangen

op 02 september 2016 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Auto gehuurd bij Goldar op Nice Airport incl. verzekering. Bij het ophalen van de auto werd mij verteld dat deze verzekering niet voldoende is en moest ik een extra garantie betalen. Bij het terug brengen van de auto zou de borg minus de extra kosten van de verzekering worden terug gestort. Ik ben nu 10 weken verder en tevens talloze mails en telefoontjes verder en heb nog steeds niets ontvangen. Ik heb voor 9 dagen autohuur tot op heden meer dan 700 euro betaald.Ik zou zeggen nooit meer huren bij Goldar want ze zijn zo onbetrouwbaar als het maar kan.

Gewenste Oplossing:

Bij een retour ontvangst van het te veel betaald bedrag met excuses.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Simsalabims