Klacht: Te vaak onjuiste bedragen en kortingen niet verrekend

nandapasta op 24 februari 2021 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zeer ontevreden over Kruitvat Sint Jorisstraat te Amersfoort.Geregeld staan de prijzen niet goed bij het artikel(en) en zijn het vaak aanbiedingen die niet meer geldig zijn. Dit is pure misleiding! Ook vertrouw ik het afrekenen niet. Te vaak misgegaan en moest ik weer een extra half uur wachten omdat de medewerkers mij niet geloofde of dat er totale verwarring over kortingen zijn. Totaal niet professioneel of klantvriendelijk! Een excuus is al teveel gevraagd…

Gewenste Oplossing:

Als ik de extra tijd wat verloren is en de frustraties welke er mee gemoeid zijn in geld moet drukken kan ik een aardig uurtarief rekenen. Als u wel naar mij luistert en lees wat er elke keer gebeurt dan weet u wel hoe u mij kunt tevreden stellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nandapasta