Klacht: Te snel kapot

op 25 augustus 2016 over Havaianas in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Havaianas staan bij mij bekend als sterke slippers die zelfs ruim meer dan 1 seizoen meegaan. Ik heb deze daarom ook voor mijn dochter gekocht (maat 31-32). Helaas zijn deze tijdens de vakantie veel te snel kapot gegaan. Ze heeft ze nauwelijks aan gehad. Ik denk dat dit een fabrieksfout is.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag nieuwe slippers ontvangen of korting op nieuwe havaianas.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havaianas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havaianas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marijke Eppink