Klacht: Te snel gebakken of de patat was niet goed

op 10 februari 2018 over Smullers in de categorie Snacks

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vrijdag 9 februari om ongeveer 12:15-12:30
Patat besteld bij de smullers amstelstation!
Doe patat zag er niet goed gebakken uit maar dat zag ik pas later want er zat veel saus aan de boven kant. Toen ik dat zag heb ik niet meer verder gegeten een half uur daarna voelde ik me niet goed wat ik best vervelend vond tuurlijk want ik had een toets. Oke ik kom thuis aan ik ga een dutje doen om niet meer aan de pijn te denken!. Ik wordt steeds wakker omdat ik moet overgeven! Dus ik ben gaan douche en in de douche kwam er van alles uit. Dit betekend dus dat ik niks anders dan water en soep kan drinken

Gewenste Oplossing:

1 ik wil wel mijn geld terug! Want ik eet nooit meer bij jullie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Smullers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Smullers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Genevieve19