Klacht: Te late bezorging

op 29 november 2016 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon sinds een half jaar op de Rotterdamseweg 206F, 3135PX te Vlaardingen en krijg vaak pas woensdag de plastic verpakking met de reclamefolders van Spotta, terwijl ik op mijn vorige adres met postcode 3137SH en huisnummer 8 de folders altijd op zondag al kreeg. Ook komt het soms voor dat de inhoud van de verpakking drijfnat is zodat de folders niet bekeken kunnen worden

Gewenste Oplossing:

Als ik de folders op zondag, hooguit op maandag (in droge toestand) bezorgd krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Spotta een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Spotta

Heeft op 30 november 2016 om 12:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Horstvander