Klacht: Te lang wachten op reparatie wasmachine

op 22 juli 2020 over Whirlpool in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag 18 juli is onze whirlpool wasmachine van ruim een jaar oud stuk gegaan. Hiervoor heb ik maandag 20 juli contact gehad met whirlpool en 21 juli was een monteur aanwezig voor de reparatie. Er bleek een defect aan de motor te zijn en deze moest geleverd worden vanuit Italië. Nieuwe datum voor reparatie is gepland op 31 juli. Die dag zijn we echter niet thuis en ik heb gebeld met whirlpool om deze te verzetten naar een andere dag. Eerste mogelijkheid is 17 augustus! Dan zitten we bijna een maand zonder wasmachine. Er is echter niemand beschikbaar om de reparatie voor die datum uit te voeren, Ik moet er maar voor zorgen dat er iemand thuis is die dag. Voor een bedrijf als whirlpool vind ik dat een hele slechte service.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als iemand de wasmachine komt repareren op 3 augustus

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]