Klacht: te lang moet wachten op bestelling

op 23 oktober 2015 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een bestelling gedaan op 23/09/15 en de maandag 19/10/15 heb ik gebeld en gevraagd dat de bestelling er was ze had gezegd dat de donderdag 22/10/15 in de winkel er zyn en ben vrydag 23/10/15 naar de winkel geweest en was niet binnen en dan zou ik moeten wachten tot 2 december ik denk dat jullie nie goe bezig bent

Gewenste Oplossing:

Dat de kast zo rap by my thuis staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door marcske